Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor dem vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i Actis er generalsekretær, om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til info@actis.no.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Vi benytter oss av MailChimp til utsendelse av nyhetsbrev. Din epostadresse lagres derfor i MailChimps egen database og deles ikke med andre. Vi lagrer ikke andre personopplysninger enn epost-adresser. Lagring av epost hos MailChimp skjer i tråd med gjeldende GDPR-regelverk. Adressen slettes hvis du ber om det eller hvis du trekker tilbake ditt samtykke.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på kurs. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Opplysningene slettes etter endt arrangement.

Vi innhenter egne samtykker ved ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Kontakt

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du sende oss en e-post på info@actis.no, eller sende en henvendelse til Actis – Rusfeltets samarbeidsorgan, Torggata 1, 0181 Oslo.