Byråd Usman Mushtaq åpner Actis-konferanse

– Vi må også innse at det faktisk må prøves og feiles litt når man jobber med forebygging. Så lærer vi hva som funker og legger innsatsen der.

Publisert: 24. mai 2023
Sist oppdatert: 31. mai 2023

Usman Mushtaq har gjort seg til talsmann for at man må få til mer samarbeid på tvers av alle som har med ungdommene å gjøre. Foto: Sturlason

Budskapet til byråden er formidlet i et intervju i avisen Groruddalen, hvor han deler sine tanker rundt forebygging og ungdomsarbeid. 

Uttalelsen går rett til kjernen for temaet for forebyggingskonferansen; Tiltak som virker, som Actis arrangerer i Oslo Konserthus 7. juni og som altså skal åpnes av Usman Mushtaq. 

Under konferansen jakter vi på suksesshistorier som kan inspirere til innsats mot rus, utenforskap og mobbing. 

Alt fra den veldokumenterte Islandsmodellen og systematikken i den oppsøkende arbeidet beskrevet i Oslostandarden, til jobben de gjør på ungdomsskolen på Mortensrud og i lokalmiljøene i Kvinesdal og i Porsgrunn. 

Alt presentert av engasjerte og kunnskapsrike foredragsholdere.

Klikk her for påmelding og for å se hele programmet. 


Kort om Usman Mushtaq 

Yrke: Byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i Oslo kommune.

Utdannelse: Utdannet lege og har bachelor i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. Medgründer og styremedlem i Eat Foundation. Har også vært politisk rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe og tidligere byrådssekretær for Raymond Johansen i Oslo.

Bor: Akkurat nå hos familiemedlemmer på Stovner i Oslo.

Sivil status: Giftet seg med Nena fra California i 2020.

Kilde: Aftenposten

Del saken Facebook Twitter

Les våre aktuelle artikler