Velkommen til rapportlansering!

Hva har skjedd i det svenske spillmarkedet etter innføringen av lisensmodell? Velkommen til debatt og lansering av rykende fersk rapport som går i dybden på temaet.

Publisert: 10. august 2023
Sist oppdatert: 10. august 2023

Svenskene innføre lisensordning for pengespill i 2019. Har de gjenvunnet kontrollen på pengespillmarkedet? Foto: Shutterstock

Hvor: Bystyresalen - Arendal kultur- og rådhus
Når: 09:30-10:30

Enerett eller lisensmodell for pengespill er en pågående diskusjon med mange ulike sider og hensyn. Vi samler flere organisasjoner og presenterer ulike syn for å diskutere dette nærmere. 

På arrangementet vil Actis lansere sin splitter nye rapport, som tar for seg situasjonen i Sverige før og etter innføring av lisensmodellen, og trekker paralleller til hvordan vi skal håndtere dette i Norge – i dag og i morgen. Rapporten tar blant annet for seg sentrale tema som utbredelse av spillavhengighet, reklametrykk og kanalisering. 

Til slutt gir vi ordet til politikerne og representanter for spillbransjen. Blant deltakerne er May Britt Lagesen (Ap), Carl Fredrik Stenstrøm, generalsekretær i Norsk Bransjeforening for Onlinespill, samt Trine Stensen, generalsekretær i Blå Kors. 

Vi ser frem til en livlig og inspirerende debatt om et dagsaktuelt tema. 

Velkommen! 

Program: 

09:30-09:45 – Inger Lise Hansen, generalsekretær i Actis, presenterer rapporten. 

09:45-10:00 – Atle Hamar, direktør i Lotteri- og stiftelsestilsynet, kommenterer rapporten og utviklingen i Sverige sammenlignet med Norge. 

10:00-10:30 – Debatt.


Del saken Facebook Twitter

Les våre aktuelle artikler